Wie ben ik

Mijn naam is Ilse Nada, ik ben geboren en getogen in Noord-Brabant en opgeleid tot arts in Gelderland en vervolgens tot psychiater in Overijssel en Gelderland. Het deel Volwassenen psychiatrie bij Dimence, het deel Kind en jeugd bij Karakter kinder- en jeugdpsychiatrie. Toen ik klaar was met de opleiding ben ik in Limburg gesetteld met mijn man, onze twee kinderen en onze hond.

“Curiosity opens doors,
judgment closes them.”

Kemi Nekvapil
‘’Step into your power and live without apology’’

Als patient heb ik in het verleden meermaals gebruik gemaakt van de reguliere geneeskunde en vaak was dat precies wat ik nodig had. Maar soms kon de arts of specialist me niet voldoende helpen. Op dat moment had ik het fijn gevonden als de dokter met me had meegedacht over wat er dan nog wél zou kunnen helpen. Dat is toen helaas niet gelukt. Ik ben zelf op zoek gegaan en heb gelukkig gevonden wat ik nodig had. Maar ik heb me tijdens de zoektocht heel overweldigd (door het grote aanbod), onzeker en alleen gevoeld.

De twee werelden waartussen ik me bewoog zijn gescheiden gebleven, de wereld van epilepsie en de wereld van hoogsensitiviteit. Het was aan mij om van twee denkkaders, van twee verhalen, een geheel te maken en de verschillende behandelmethoden op elkaar af te stemmen zodat de positieve effecten elkaar konden versterken. Want ik had – en heb – ze allebei nodig. De eenzaamheid die ik heb gevoeld in mijn zoektocht zijn mijn drijfveer geworden voor de ontwikkeling van InnerSens.

Een veilige plek waar je openlijk kunt praten over visies en behandelingen vanuit andere denkkaders en er met je wordt meegedacht. Waar we samen op zoek gaan naar de weg die het beste aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Registratie

BIG nummer: 99916488001
AGB-code: 03310208
AGB-code praktijk: 03310208
KvK: 87395886

Kwaliteitsstatuut

Bekijk PDF

Social media