Voor wie

Kinderen en jongeren tussen 0 en 25 jaar
Ouders/verzorgers van kinderen tot en met 17 jaar
Mensen met een kinderwens

Er loopt iets niet lekker binnen jullie gezin

Je zit niet lekker in je vel, hebt klachten en/of loopt in het dagelijks leven tegen dingen aan waardoor het (net) niet lukt om te genieten van het leven, je fijn te voelen thuis, op school of werk en/of met leeftijdsgenoten.

Je verliest energie en weet niet hoe dit te stoppen of terug te winnen. Je hebt andere lichamelijke klachten waar je maar niet vanaf komt. Je hebt mentruatieklachten of merkt dat je gevoelig bent voor de hormonale veranderingen tijdens je cyclus.

Er zijn andere bronnen van stress in je leven, zoals je niet thuis voelen in je lichaam, zorgen of onzekerheid op het gebied van seksualiteit, bepaalde gedachtes die een gevoel van angst, schaamte of schuld oproepen, lading rondom eten, social media issues, middelengebruik (roken, alcohol en/of drugs), traumatische ervaring(en).

Er zijn conflicten tussen gezinsleden onderling. Nu er kinderen in beeld zijn, hebben jullie als ouders meer ruzie en zijn jullie het niet met elkaar eens over de aanpak. Of jouw karakter botst met het karakter van iemand anders in het gezin.

Je bent al bezig met een traject ergens anders en komt er daar niet helemaal uit. Je hebt behoefte aan iemand met een andere manier van kijken die meedenkt.

Je hebt een kinderwens of bent al in verwachting en hebt het gevoel dat je nog iets nodig hebt voordat gezinsuitbreiding plaatsvindt om een goede start te kunnen maken.

Je kunt pas goed voor een ander zorgen,
als je eerst goed voor jezelf zorgt.